Smartcars Frndžalica 2011

Smartcars Frndžalica 2011

Termín: 23. - 25. septembra 2011

Miesto: Oščadnica, Slovensko

Program

Piatok:

Stretnutie v poobedných hodinách v penzióne

Večera (podľa výberu)

Spoločenské hry, voľná zábava, malé prekvapenie

Sobota:

Raňajky

Výlet do Múzea Kysuckej dediny na Vychylovke

Zastávka pri Slovenskom orloji v Starej Bystrici

Obed v historickej "Krčme z Korne" z konca 19.storočia

Prehliadka skanzenu Múzea Kysuckej dediny (info )

Jazda na vláčiku (snaď aj s parnou lokomotívou) Historická lesná uvraťová železnica ( info )

Návrat do penziónu

Príprava spoločenského "stanu"

Spoločna grilovačka

Voľná zábava

Nedela:

SUN PARADISE VEĽKÁ RAČA - OŠČADNICA

Výlet lanovkou na Dedovku, atrakcie - lanový park, kolobežky, letná bobová dráha, ....( info )

Ďalšie info a diskusia (po prihlásení) na fóretu

Zhodnotenie zrazu

Ahojte, tak už zase máme po ďalšom zraze. Dopadol úplne na jednotku. A čo sme robili? My sme prišli na miesto konania už v piatok o 14:00. Už nás tam čakali prví účastníci, s ktorými sme sa s veľkou radosťou zvítali. Po uvítaní sa začalo pracovať na "vyzdobovaní" nášho hotelu smartími plagátmi a bannermi. Postupne prichádzali aj ďalší účastníci. Poobedie sa nieslo v pohodovej atmosfére, pri ktorej sme sa stihli porozprávať s ostatnými. Ani sme sa nenazdali a už nás čakala večera, ktorú teda, minimálne ja, musím pochváliť, ale myslím, že všetci boli spokojní. Po večeri sa pokračovalo vo voľnej zábave, niektorí skončili v bare, iní vonku na terase.

Ráno po príjazde posledných smarťákov nás čakal výlet do Múzea Slovenskej dediny. Bola to zaujímavá prehliadka pri, ktorej sme sa dozvedeli o minulom živote tunajších obyvateľov. V tejto dedinke nás zároveň čakal obed. Po príchode do tradičnej Slovenskej drevenej krčmy, nás už vítali voňavé domáce lekvárové buchty. Na obede som si veľmi pochutila, podávali sa tradičné slovenské jedlá. Dobre najedení, sme sa vybrali na ďalšiu atrakciu tejto dedinky - výlet Historickou lesnou úvraťovou železnicou. Parná lokomotíva nás previezla po tunajších horách. No a potom už späť k autám... Po bezchybne zabezpečenom presune a krátkej zastávke pri prvom Slovenskom orloji, sa začala pripravovať večerná grilovačka. Grilovalo sa dlho do noci, a popri tom sme sa stihli porozprávať, aj zabaviť. Vonku sme sedeli pri ohni poprípade v spoločenskom stane a bavili sme sa.

Ani sme sa nenazdali a ocitli sme sa v poslednom dni nášho zrazu. Presunuli sme sa na Veľkú raču, kde sme sa naposledy dali všetci dokopy, s niektorými už rozlúčili a s ostatní sme sa vydali lanovkou do centra zábavy. Na Veľkej rači nás čakalo množstvo atrakcií. Niektorí síce iba tak sedeli v bufete, no ostatní sa vozili na bobovej dráhe, liezli v lanovom centre, či skúšali terénne kolobežky. Po návrate lanovkou sme spravili posledný fototermín a už sme sa museli so všetkými rozlúčiť.

Dúfam, že sa všetkým páčilo tak ako mne, a že sa uvidíme aj na našom ďalšom zraze.

vaša RavenS.

Fotogaléria RavenS.

Fotogaléria Guco

Fotogaléria Marko

Fotogaléria Zetor